k.o.s.o.n.g

Bila satu kampung dah tau pasal blog anda. Privacy is no longer an option.

dis entry aku copy kat blog anna,,erm,betul2...

awl2 aku setup blog ni untuk tempat aku luahkan perasaan,,tempat memberontak,,huhu,,dulu aku ade diari..ade orang kater poyo ade diari,,but orang macm aku yang jenis pendam sumer benda ni kene ade tempat nk ngadu,,tak kira la org,,buku,,aku suker conteng kertas..hahhah..it is better than it burst..ade orang kater cam poyo je ade blog..,tunjuk sumer bende tulis sumer benda,,erm,,hati masing2..

0409pm,,malas nk bace buku,,wa ad hoc interview,,kawan2 pray for me..mcm tak pernh kene interview,,



5 comments:

  The Exquisite Instigator

July 24, 2009 at 2:31 AM

eh, ayat 1st tu diambil dr the previous blog i read. hoho. kesetujuan yg amat tinggi di sini~

  ~ein~ヌルルハス"り二

July 24, 2009 at 12:20 PM

This comment has been removed by the author.
  ~ein~ヌルルハス"り二

July 24, 2009 at 12:24 PM

setuju ngan ko ateh..suke hati kite la kan nk tulis pe..aku pun jenis kuat menconteng kertas..hehe..
abaikan org lain yg x suke berblogging..=p

  NInA

July 26, 2009 at 4:34 PM

aahh,
aku kan dah cakap aku copy kat blog anna..

  GHAZ

August 6, 2009 at 2:06 AM

saLam...

Related Posts with Thumbnails