05.07.09

After long tym tak nulis,,,
erm,,little bit busy,,
last 2 week,,erm appoint ngan my Dr.Mat Ros,,dia dah bg quatation n doc approve,,
erm,,finish asgmnt(express giler,,2 week jer),reunion,,kijer kat school..
huhu..
banyak benda aku pk..
ape yang aku pk..hahha..
dis is initiate dari citer tonite..wat happen to cleo n lana..
wat lana do after being propose..no determination,,
ermm,,
one of the fav..
tak nk la komen pasal citer tu,,
but then aku pun terpk gak,,
tym reunion..
sumer org surprise i have been enggage,,
huhu.,.
sorry guys,,aku mmg tak jemput saper2,,nanti IA kad kawin aku hanto..
tapi aku perasan sebenda la
im da first 1 yang enggage,,huhu,,,(antara kawan2 yang still study,excluding shikin n azie yang dah kawin)
gatal ke?dah jodoh..
aku terima seadanya,,
tapi aku perasan la,,,
orang ber'title' ni ssh make certain orang jadi segan nk tgr..
hahah..
terase la gak..
one of my fwen..
ateh sorry aku cakap aku jumper ur x wif a beautiful lady kat Garden..ateh aku jumper ur x ngah mkn ngan gal,,mkn ngan buah hati..
erm im i jeolous?,,of course not..
hahah..
he told to all his fwen im not loyal,,
am i?
lu pikir la sendiri..
let gone b gone..
aku dah bertemu jodoh ku..

050609-050709..

baru sebulan rupanya.,.
hahah..
rase mcm dah lamer..
my dear wan hirzam wan hussin..
tq for all those moment..
smlm n today.,.
tq

coz being there for me..

coz accept me s who i am

coz being my best fwen

coz being my best listerner

coz being honest to me
tq for all things,,
hoping this citer will be end with happy ending..
A.M.I.N

i luv all things about u..






3 comments:

  ~ein~ヌルルハス"り二

July 6, 2009 at 6:14 PM

moge jdh berpanjangan ateh ye..=)
yg dh lepas tu, biarkan ia berlalu..
mulakan hidup baru k..
hehe..hanye aku yg tahu pasal hubungan ko yg lepas2..hehehe..

  NInA

July 6, 2009 at 8:27 PM

huhu...
AMiN..
hoping ngat

  ~ein~

March 17, 2010 at 12:45 PM

ate..mane kamu..nk contact kot sms, calling2 pun x dpt..huhuhu..no mane 1 yg kamu pakai ni ateh..

Related Posts with Thumbnails