am i a gud teacher..

this is copied from test yang aku buat td,, am i?

cikgu baik hati

nk jadikan cerita hari ni aku hangin sgt,, entah.....tak pernah2 aku terase mcm ni walaupun macammane nakal budak tuh.. dia bukan bdk yang nakal..suka main2 n banyak mulut jer..budak darjah 2 kelas paling cerdik,, bukan budak kelas belakang yang selalu main lari ngan aku... aper perasaan korang apa bila dia leh kater.. "cikgu saya tak suka cikgu,,cikgu kuar lah" ..apa salah aku..aku tak marah2 pun today..erm,,may b sbb ku down sangat kot today,,dari pagi dah ruin.. aku siap nulis kat papan hitam n aku blah.. diaorang gaduh2 dalam kelas.. terase bersalah,,aku masuk kelas ngan pendam rase..hahah,,
hari yang hangin,,haru biru,,,sedih...



1 comments:

  NInA

July 27, 2009 at 5:45 PM

he is trying to mintk maaf..
aku senyum sorg2..
erm,,bdk2..

Related Posts with Thumbnails