Hepi bday syg..

kepada en tunang yang tengah dengarbos bersyarah kat depan,,
wanna wish u hepi besday to u,,walaupun dah tua tapi saya tetap syg kamoo..ala s others said,,ermm tgk muka mcm umur 18 :^ tak puas hati!!!!,,
dis is ur 1st bday yang kita sambut samer2 taun2 depan..moga aper yang didreamkan tercapai
panjang umur murah rezeki,,god bless u amin,..syg,im soory nothing much i can do 2 surprise u dalam kedaan mcm ni..kaki cepat la baik,,nk kawen dah ni..tq to ariha from farn-me Cupcakes house..tu intro nk cuba fondant cc..nnti nk tempah untuk kawen plak...
sambut kat port feveret,,tepi pantai..

updateD
cc-rase syg plak nk mkn,,

en tunang n me


enterprame kat bday cc ngan by




3 comments:

  JANGtung

January 16, 2010 at 12:43 AM

Terime kasih cinta.... :)
rase begitu di hargai dan di cintai.....

  palie

January 20, 2010 at 12:07 PM

sudi lah melawat blog fotografi ini
http://www.mediaseni.com/blog

  sakura86

January 31, 2010 at 1:18 PM

so cute!

Related Posts with Thumbnails