bertentang mata..

Trick ni boleh digunakan oleh sesiapa sahaja dan mana-mana situasi sekalipun, semasa bercakap dengan sesiapa sahaja, masa temuduga, masa buat presentation, masa buat ceramah dan sebagainya…kecuali masa baca blog atau chat, nak eye contact apenye, mouse contact adalah.

Caranya amat mudah, apa yang perlu kita lakukan adalah hanya melihat terus kepada telinga individu yang sedang kita berinteraksi, logiknya paras mata dan telinga kebanyakan manusia normal adalah sama, menyebabkan orang yang kita sedang bercakap merasakan kita sedang merenung mata mereka.

Dan ada soalan tanya kalau perempuan tu pakai tudung, macamana? boleh guna kaedah yang sama juga, cuma kita kena bayangkan kita sedang melihat telinga mereka di sebalik tudung mereka. Mudah bukan, boleh cuba dan rasai keberkesanannya.

p/s: aku tak reti nk brtentang mata dulu,,skrg dah reti,,(praktis ngan dear..ops)

Related Posts with Thumbnails