fly to SARAWAK?

Erm,,
title pun mcm surprise..yap srprisingly,,aku mmg tak sangka,,
may b rezeki aku ke sana..Ya Allah Permudahkanlah jalan kepadaku,,

TAHNIAH,,PENEMPATAN ANDA IALAH DI SARAWAK,,

Erm,,awal2 aku dapat tau,,
huhu,.,aku cakap kat aku dia tipu,,after col mak,,erm,,SAH,,sedih ngat..huhu,,cry je kije..banyak benda aku pk,,berat turun 2kg?Arah kate aku depress,,erm tu kot(tapi skrng dah naik,,hahha)

aku terima seadanya..tapi aku doa rezeki aku ade..miracle could happen,,

i'll be leaving on 27th..4 hari g,,

5 things dat iwish t do b4 fly over..
  1. g kubur tok
  2. main pantai puas2,,nanti nk lepak mane kalu tense,,nk amik pic banyak,,anti leh kp ngan pantai..
  3. g salam ngan sedara aku,,
  4. amik pic family aku banyak2,,n orng tersayang
  5. nk makn ape yang ta leh mkn kat sana..

erm,,sdh,,tapi aku tau yang dapat sabah sarawak tuh mostly dak trg n kel,,
guys,pray for my future days,,hope everything is fine,,,,sob2..






2 comments:

  Suhaidi Omar

October 21, 2009 at 3:19 PM

gud luck ateh....
itulah pengalaman & cabaran dlm hidup...

  sfmz

October 21, 2009 at 11:14 PM

~teha
gud luck n congrate..

Related Posts with Thumbnails