My WeddIng plan

tag ''pe ek my wedding plan''

haha,,tym2 ni la aku rajin nak jawab tag,,pipah yang suh.(aku nk edit pah Nyer Jek).dah lame yang aku tak jawab tag.. maap yek,,
oleh kerane pengakuan berani aku cakap aku dah tunang..
huhu,,
MR. ADAM u must read,,

1. How old are you?
I`m 22.. going to 23 this AuG (tahun ni pose,,tak leh nk celebrate sakan2)

2. Are you single?
ops..SINGLE,,but not Av..leh plak mcm tu,,(tul tak MR ADAM)

3. At what age do you think you'll get married?
Mr Adam kater..ikut u la,,sambung r master lu..Moga Jodoh Kita Pnajang..AMIN,,
Erm 26 may be..Dia 27 gak,,dia kater nk steady lu..

4. Do you think you'll marrying the person you are with now?
Hopefully,,AMIN>>

5. If not, who do you want to marry?
Ni bab2 kene pk,,Kalu ade jodoh Tak Ke mane,,Tapi kalu dah KetentuanNYa aku redha,,(WA,,sob2 sedihnya)

6. Who will be your bridesmaid & bestman?
Erm,,my Adik Kot..yang bestman tuh tanyer farna r,,(Weh arah ko nk jadi ke pengapit aku) yang Kecik2 my anak sedara,,

7. Do you want a garden/beach or traditional wedding?
garden ...with lot of fresh roses.how romantic. ahaks ( berangan lebey.. huhu)aku pun tiru pipah..
Nk ade white n red roses,,
Erm,,
Bestnya..MR Adam leh tak?

8. Where do you plan to go on honeymoon?
Erm,,MR ADAM kate nk g buat umrah,,leh tak?tu 1st choice pastu yang lain ngah planning..

9. How many guests do you think you'll invite?
erm,,
Sumer2 kawan2 aku,,my x yang sorang tuh,,huhu.,.(u R MORE WELCOME)

10. Will that include your exes?
Yes Of COUrSe,,dah taip kat atas..

11. How many layers of cake do you want?
Erm satu jer..buat aper banyak2 bukan aku leh makn,,orag lain mkn,,hahah..
Yang bunga2 jatuh ke bawah..
LEH tak MR ADAM?

12. When do you want to get married, morning or evening?
erm,,Akad nikah pagi la.pastu macm biase la,,tak yah busy2 nanti,,nk buat sekaligus sehari jer,,

13. Name the song/tune you'd like to plat at your wedding:
erm,,
Kene ade ker?
Aku lagi suke instrument nyer,,ape2 lagu2 jiwang..yang piano nyer

14. Do you prefer fine dining or just normal spoon & fork?knife?
erm,,
Garden buffet,tap ink buat ala2 kg,,ade ker?

15. Champagne or red wine?
di haramkan same sekali

16. Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
erm tgk masa la,,

17. Money or household items?
ape2 aje

18. How many kids would you like to have?
MR ADAM kater beraper2 tak kisah,,tapi aku nk sepasang,,boy n gal

19. Will you record your honeymoon in DVD/CD?
of course sweet memory tu.

20. Whose wedding plan would you like to know ?
saper ek,,hahh,,
iba
so
zurin
mimi
wani
shake
sape lagi ek?

1 comments:

  myjaehee

February 21, 2009 at 3:23 PM

mr adam upanye...
huhu ktorg kenal ke

Related Posts with Thumbnails