SELamat Hari Rayer AidilAdha

Salam Sumer s3elamat Hari Raye aidil Adha,,
Aku kat office Abah,,tolong Dia kye in data,,
Tu la NamerNyer ank org busdy,,huhu,,
tak deer dah macam dulu,,
tym tak busy lu,,
g picnic,,g shop[ping.,.ni sgt jarang..
yela kamu,,
pengorbanan,,
tulaa,,akau kesian gak kat abh..
kalu tak sekarang dia tak leh bayar ko nyer ansuran TAR5989 ko tuh,,
huhuuu,.,

tq abah,.,
erm citer pasal rayaere,,
wa,,,
banyak giler makan daging,,
ti aku upload pic 2 pupuku cukur rambut,,adreana adlin,,wah namer,,
ti akau nk bg namaer anak aper ek?
huhu..
pakwe pun tak der,,
citer best today?
haahah,.,
ngan abju kurung yang ayu giler ni akau panjat tangga pejabat abah,,
gara2 pak cik gak yang menguncinya,,\
sian tul..
terpk lak aku canner nk turun nanti,,
huhu..
mesti org yang bace blog aku cop aku ni kasare,,
hahha..
maner ade la,,
aku sopan santun..,
hahah..
suka lari2,
citer diuly2..\pernah jatuh dari tingkap rumah
pernh patah kaki tym main bola baling,,ish2,,
nakal betul,,
kater orang tuh,,
huhu..
apala aku mengarut2 ni,,

k la nanti aku sambung lagi,,
nanti bulan satu aku dah start mengajar..
wa,,
doakan aku ek,,
hey gals n boys,,
here i come..



3 comments:

  Monkey D Luffy

December 10, 2008 at 1:25 AM

jom p joging... byk sgt dah makan daging tu

  myjaehee

December 28, 2008 at 12:58 AM

cikgu sy tak mau pi sek takpe tak.. hehe

  NInA

December 31, 2008 at 6:32 PM

cikgu pun mls nk g sek

Related Posts with Thumbnails